Bedste strande i Nordjylland

0 0
Read Time:1 Minute, 45 Second

Jeg er fuldstændig enig om at de bedste strande findes ved Vesterhavet, alene sandet er så finkornet, og findes kun her, og det er ligesom om, at jo højere op man kommer i Nordjylland ved Vesterhavet, jo finere er sandet. Underligt, men sådan er det. Derfor har vi også været nogle gange på Skagen Sydstrand Camping hvor der er masser af skønne ture at vandre i lyngen og sandet. Der er noget magisk ved at opholde sig her, og det er virkelig helbredende at tilbringe nogle dage her.

Sidste år søgte vi på nettet hvor vi kunne Campere med vores Campingvogn i nærheden af Skagen, og her poppede så www.skagensydcamping.dk frem med et godt tilbud til vores ferie i Skagen – som vi bestemt ikke kunne takke nej tak til.
Vi var på Skagen og Skagen Sydstrand Camping i 14 dage, og vi havde en fantakstik ferie, og vi var da også oppe på Grenen hvor de to have mødes – jeg har altid godt kunne lige dette sted, den rå natur og de bedste strande i Nordjylland – de friske fisk som vi kunne hente nede på havnene, og selvom vi var langt oppe nordpå, var der jo ikke længere end vi godt kunne få en tur i Fårup Sommerland, da vi lige trængte til at få lidt aktion ind en enkelt dag.
Når man, som os elsker Vesterhavet, og Skagen Sydstrand Camping, så kan jeg kun sige at her finder du de bedste strande i Nordjylland – her er de lange strande, hvor det er tillade at køre ned med bilen på, her er klitterne der kan skærme lidt for den rå blæst, hvis det lige blæser en dag – det er også her man finder rav, efter en god storm, og hvis man går ud i vandet ved ebbe tid.
Vi har haft mange timers sandbygning og skulptur bygning af det fine sand som kun findes her – og vi har virkelig mange skønne minder hjem fra vores ferie på Skagen. Det er ikke sidste gang vi har camperet på Skagen Sydstrand Camping med alle deres faciliteter og venlige mennesker.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles