Effektiv læbemaske med hyaluronsyre til ødelagte læber.

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Effektiv hjælp til ødelagte læber

Vinteren er årstid for kulde ude og hygge inde. Det er desværre også årstiden for ødelagte, sprækkede og smertende læber. Det kan være rigtigt slemt. Forklaringen er, at der er stor kontrast imellem temperatur og luftfugtighed om vinteren. Det vil sige at man går fra kulde og høj luftfugtighed ind i den varme stue med lav luftfugtighed.

Der er også andre grunde til tørre læber. F.eks. dehydrering eller forkert vejrtrækning. Med forkert vejrtrækning menes der, at man trækker vejret mere gennem munden end gennem næsen. Det giver øget luftgennemstrømning til læberne og det er med til at udtørre dem.

Men der er heldigvis hjælp. En Læbemaske vil fugte læberne igen og sørge for at de forbliver bløde og godt fugtede.

Læbemaske om natten og læbepomade om dagen

Påfører du en læbemaske inden sengetid, så vil du vågne op med bløde sunde læber. Læbemasken indeholder hyaluronsyre, som binder væsken til huden og tilmed giver fyldigere læber. Det er hyaluronsyre, der er i filler, som man injicerer i læberne for fyldigere og sensuelle læber.

Når dine læber igen er blevet sunde og bløde, kan du bruge læbemasken som læbepomade i løbet af dagen. Dog må man ikke smøre på hele tiden, da læberne også har et naturligt lag på sig, som man ikke skal indkapsle fuldstændigt, når læberne ellers har fugtighed nok. Er læberne, mod forventning, stadig lidt tørre er det dog nødvendigt at smøre mere på og holde læberne pakket ind i læbemasken.

Sov dejligt og vågn op med helbredte læber.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles