Hulmurs efterisolering med flamingo

0 0
Read Time:1 Minute, 16 Second

Jeg troede aldrig jeg skulle hulmurs efterisolere, da jeg har et lidt nyere hus – men jeg blev da meget klogere efter jeg havde haft Danskefterisolering.dk ude og foretage en Termografi af mit hus, da jeg syntes at det var lidt vanskeligt at få varmet op. Det viste sig at mine hul mure ikke var blevet isoleret ordentligt fra starten af, og jeg kunne se det på de billeder der var taget ved Termografien. Det var yderst behagelige mennesker der kom ud og lavede den Termografi, som jeg havde bestilt – og jeg fik også rigtig god råd og vejledning undervejs, så jeg kunne træffe nogle gode beslutninger om hvad jeg ville efterisolere med. Prisen var selvfølgelig en vigtig faktor i mit projekt, men heldigvis var der også noget der hed håndværker fradrag.

Flamingo isolering blev valgt

Nu var det lidt mindre flamingo stykker der blev pustet ind i min hulmur, jeg tror faktisk det er dem der ligger i de der store sækkestole de brugte. Det at de var så små, gjorde at man ikke skulle bruge så meget flamingo efterisolering på mit hus. Dansk Efterisolering havde en super nem metode til at puste disse flamingo isolerings kugler ind i min hulmur på, så arbejdet gik også rigtig hurtigt, og for mig så det ud til at det var rigtig dygtige mennesker der udførte arbejdet. Jeg sparede en del penge ved denne løsning, da min eksisterende isolering ikke skulle skiftes ud, men bare suppleres med denne flamingo efterisolering. Mit hus holder nu på varmen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles