Gå på opdagelse i livet

0 0
Read Time:45 Second

Der er ikke noget som at prøve noget nyt og opleve nye sider af sig selv. Det ved jeg, for jeg taler af erfaring. Jeg har netop erstattet et fornuftigt arbejdsliv med et liv som studerende på Københavns fakultet, hvor jeg suger viden til mig dagen lang. Det er vidunderligt livsbekræftende at være modtager af viden og med den nye viden se verden ud fra et nyt perspektiv.

I det hele taget er det skønt, at gøre noget andet, end det sædvanlige. Sådan ryste sig selv lidt, og se verden fra nye vinkler og med nye afsæt.

Hvis jeg skulle tage afsted på en rejse her til sommer, så ville jeg rejse til New York med mine bedste veninder og nyde et Broadway-show. For det har jeg aldrig gjort før! Det handler om at se verden på ny – ikke som man plejer. Gå på opdagelse i livet! Tage chancer.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles