Parkeringshus i København

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

en tur til Købehavns indre kan være en dyr fornøjelse, hvis man ikke lige ser sig for – sidst jeg var i København, fik jeg en bøde, fordi jeg havde holdt der 15 min for meget, så ikke nok med at jeg betalte for parkeringen, så fik jeg bøden oveni. Jeg tror jeg vil benytte borgergade parkeringshus, næste gang jeg skal til København. Jeg har engang arbejdet i Borgergade, og her var der tidligere ikke lige et parkeringshus, så det er jo skønt at der er kommet et stort dejligt parkeringshus i Borgergade. Midt i København, tæt på strøget, og her kan jeg vel bare betale for den tid jeg parkerer når jeg kører ud igen. Det bliver dejligt at komme til det indre København igen, jeg plejer nu for det meste at tage toget, efter min sidste oplevelse med parkeringsbøden. Ulempen med toget, er jo, at der altid er et sidste tog man skal nå inden der ikke kører flere toge til natten. Det er surt at se bagdelen af toget, når man ved at det er sidste afgang inden det tidlige tog afgår. Når jeg nu tager bilen ind til København, og parkerer i Borgergade Parkeringshus, så kan jeg også lige få handlet de ting, jeg normalt springer over, når jeg skal have det med i toget hjem. Jeg kan så også lige svinge forbi familien og sige hej og få en kop kaffe og kage. Det er også lang tid siden jeg har været i min barndomsgade ved kødbyen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles