Pris på skift af kobling

0 0
Read Time:1 Minute, 49 Second

Med tiden kommer der reparationer på alle biler, på nogen tidligere end andre, men meget handler om hvor godt man lige passer på sin bil. Nu er en kobling jo ikke lige det der ryger i de første par år, men med tiden, kan det komme på tale at der skal skiftes en kobling, og så vil det jo være rart lige at vide på forhånd hvor meget det koster og om det kan betale sig at få lavet reparationen. Man kan jo altid søge på nettet på “ny kobling pris” eller “skift af kobling pris” og se hvad der kommer rem, de fleste autoværksteder har nemlig stort set alle priserne stående på deres hjemmesider, eller et telefonnummer hvor man så kan ringe og høre om hvad det vil koste. Det jeg plejer at gøre er at jeg altid indhenter 3 tilbud fra 3 forskellige værksteder, og så ser jeg dels hvad det koster og hvad de ellers kan tilbyde, så ringer jeg til dem, og hører om jeg kan få et godt tilbud. På den måde får jeg lige en føling med tingene, om det er hushandel, malerarbejde eller anden ting jeg skal have udført.

Det var også på den måde at jeg fandt frem til K2 biler i Ballerup og en ny kobling pris, de havde gode anmeldelser på Trustpilot, de gav mig et godt tilbud på min reparation af ny kobling, samtidig med at deres kundeservice var super. Det lidt sjove var, at jeg fik min gamle kobling at se, og de kunne vise mig hvad der havde været i vejen med den. Et eller andet sted var det lidt trygt og godt, at jeg fik set det gamle der var blevet udskiftet, for det er jo normalt ikke noget man bare gør, og vi som forbrugere, er prisgivet, og kan kun stole på det talte ord, men at se fysisk det der er skiftet, det kan jeg godt lide.
Jeg kan kun sige at K2 biler er yderst kompetente til det de laver, og så laver de det til en rimelig pris med et smil på læben. Så for mit vedkommende så kunne det godt betale sig at skifte min kobling.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles