Et smart hjem skal du ikke frygte

0 0
Read Time:1 Minute, 46 Second

Frygten for et smart home kan komme af flere grunde, hvor man tror, at man er for dum til at regne ud, hvordan man skal bruge det, eller man slet ikke udnytter de muligheder, som der er her – eller man bruger dem helt forkert.
Man skal huske på, at man jo ikke lave et smart home for, at det skal være svært at finde ud af, hvor så kommer man jo ikke til at sælge nok af de her installationer til de almindelige brugere, og de ender med at gå til en konkurrent eller helt holde sig fra det, og det er der ingen fordele i for nogle.
Al begyndelse er dog svær, så man skal lige huske, at man skal lære at sætte sig ind i det, før man begynder at udforske mulighederne, og man er nødt til at glane i manualen flere gange, og måske skal man have en demonstration af, hvordan det hele fungerer.
Derfor skal man måske vente lidt med at vise vennerne og naboerne, hvad man kan her med dette smart home, så man ikke kommer til at ligne en idiot – medmindre de kan hjælpe en med det.

Du skal nok lære det her smart home at kende

Men så er der jo også den anden frygt, som der er meget ubegrundet, og den opstår altid, når der kommer nye opfindelser og landvindinger til, fordi det kan lyde som om, at de kommer udefra og ikke er opfundet af mennesker, selvom de er det.
Man er bange for, at de her robotter og teknologien generelt får egen bevidsthed, eller man oplever, at de ender med at skabe ulykker eller slå os ihjel ved et uheld.
Dette er frygten for det ukendte, og det er godt for vores urhjerne at tænke sådan, for man skal ikke ubetinget lukke alt ind i ens hjem – specielt ikke, når det vitterligt er ens hjem, der er tale om – for så kan det gå galt.
Men den frygt kan så også eskalere og ende med, at man er bange, for teknologien begår oprør mod os mennesker.
Dette er der dog ingen grund til at frygte.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles