Travlhed kontra afslapning

0 0
Read Time:51 Second

Jeg kunne også bare skrive arbejde og fritid, men nu er det sådan at jeg godt kan slappe af med mit arbejde, jeg er nemlig rigtig god til at uddelegere, så jeg selv kan sidde med en lille tænke opgave selv.

Vi sidder til møder, vi arbejder i teams, der er travlhed på kontoret, for der er en masse ting der skal være styr på inden dagen er omme – men hvor ville det være dejligt, hvis man kunne uddelegere noget af det trivielle arbejde til andre der er bedre til det, og samtidig få gjort nogle af de andre opgaver der ligger.

Jeg selv er mest til at sidde afslappet og prioritere min tid – jeg laver det jeg er god til, og lader andre om at tage sig af travlheden – og en måde at gøre det på, er ved at få så mange arbejdsopgaver automatiseret og til at køre af sig selv – det kræver at man får systematiseret tingene og opgaverne og styret det derhen hvor det kan komme til at flyde.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles