Gardinbus

0 0
Read Time:1 Minute, 47 Second

Gardiner sætter en ramme omkring ens bolig – de sørger for en vis hygge, og sørger for at der er mørkt så vi kan sove når det er lyst udenfor. Det smarte her i landet er at vi har en Gardinbus der kører rundt i landet, og hjælper med at vi kan få gardiner og få dem sat ordentligt op, så de også kan fungere som vi gerne vil have det. I udlandet har de også tunge gardiner, men de har også skodder for vinduerne, det har vi ikke herhjemme, så hos os kræver det lidt mere, for at holde dels lyset men også uvedkommende nysgerrige øjne ude.
Vi søgte på Gardinbus Danmark da vi skulle have nye Gardiner, vi havde set gardinbussen køre rundt i byen, og tænkte at dem ville vi kontakte. Det tog lige lidt tid for os at bestemme os for hvilke gardiner vi ville have, og jeg tænker at den stakkels gardinmontør nok var træt af os da han kørte væk med sin ordre.

I stuen valgte vi at få nogle lamelgardiner, så kunne vi vælge lidt eller mere lys alt efter vores humør, og om vi skulle sidde i bagende sol og spise eller om vi ville have skygge imens. I ale værelserne, hvor vi skulle sove, kom der så de her mørklægningsgardiner op at hænge, da vi alle godt kan lide at sove mørkt og længe, og ikke vil vækkes at den tidlige morgensol.
Selvom vi var længe om at beslutte os for hvad det var vi ville have op, så tog det til gengæld ikke så lang tid for at få vores gardiner syet, leveret og hængt op.
Det sidste med at få vores gardiner hængt op, var jeg glad for vi fik gardinmontøren til, for jeg er sikker på at min mand og jeg var kommet op at skændes, hvis det havde været et projekt for os. Gardinmontøren var både venlig, og faglig dygtig, og inden vi så os om, hang alle vores gardiner snor lige, og pyntede i vores rum.
Jeg er glad for at jeg ofrede penge på gardinbussen og ikke stod med det hele selv.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles