Moogio og Sidemarkise mod blæst

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Foråret og sommeren er på vej, jeg glæder mig allerede til at jeg igen kan komme ud og sidde på min terrasse og nyde et koldt glas hvidvin eller kaffe med min gamle mor. Nu kan min gamle mor godt komme til at fryse lidt, så for at være lidt god ved hende, købte jeg sidste år en af disse Markilux sidemarkise. Det er simpelthen noget af det bedste jeg nogensinde har fået købt – ikke alene gavner den mod blæsten så min gamle mor ikke sidder og fryser, men den skærmer faktisk også lidt for den kølige luft der kan komme hen ad eftermiddagstid om foråret og om aftenen om sommeren. Den er nem at trække ud ud og skubbe ind – og den fylder ikke ret meget – kvaliteten er stærk, og jeg er sikker på at den holder i rigtig mange år endnu.

Terrassemarkiser

Nu er det ikke kun side markiser, der havde min interesse – for jeg fik da også lige købt en af dem man har oppe ved taget, så man kan skærme for solen. Den har da også gjort sin gavn sidste år, da vi var så meget hjemme og spiste så meget mad på terrassen. Det var jo varmt, solen skinnede, og maden stod fremme. Moogio havde en super hjemmeside der hed Moogio.dk og her kunne jeg i ro og mag finde lige den type der passede til mit behov, og jeg læder mig allerede nu til at jeg igen kan kunne ud i haven og på terrassen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles