YouSmile eksperter i tandregulering

0 0
Read Time:1 Minute, 17 Second

Nogen gange kan man godt blive træt af, ikke at turde smile, fordi at ens tænder bare ikke er til det – sådan havde jeg det da i lang tid, men jeg orkede heller ikke at rende rundt med de der sølv togskinner på tænderne – så jeg lærte mig at smile med lukket mund. Jeg må sige, at efter jeg fik mine tænder reguleret med Invisalign, har jeg fået det flotteste smil jeg længe har gået og drømt om – det har gjort meget godt for mig, at mine tænder nu er blevet rettet, at mit smil ligner en filmstjernes – det havde jeg aldrig troet på at det kunne lade sig gøre. Jeg har fået en meget større livsglæde og min selvtillid er bare vokset – så skulle der være andre der går og har det dårligt fordi deres tænder er lidt skæve, har for stort mellemrum.

Yousmile.dk kan noget

Selvom jeg skulle gå med en skinne et stykke tid, så kunne man ikke se den, den var næsten usynlig – men jeg skulle selvfølgelig lige vænne mig til at gå med den. Det at jeg fik en tandregulering hos YouSmile har været guld værd – og mig der har været tandlæge skræk, tør igen uden af få ondt i maven, at sætte mig i tandlægestolen. Jeg kan varmt anbefale at man får lavet denne kosmetiske tandregulering, frem for at gå rundt som jeg gjorde, og ikke turde smile med tandsættet. Ikke at alt skal være perfekt – men det sender bare et godt signal til andre at ens tænder er flotte.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Social profiles